Göteborgs Bluesförening
Göteborg Blues Society
Göteborg 2005-02-07

Hej bäste medlem!

Här kommer lite uppdateringar från Göteborgs Bluesförening.

Nästa konsert blir lördagen den 12 februari på Musikens hus. På stora scenen spelar Mr Bo & The Voodooers & Voodoofones och nere i kafeterian spelar Sture Elldin Blues Band.

På hemsidan hittar du som vanligt konsertprogrammet för den närmaste framtiden och kontaktinfo för föreningen.

Söndagen den 3 april är det årsmöte. Du är hjärtligt välkommen att delta. Vi börjar 18:00 och kommer troligen att vara i samlingslokalen på Amiralitetsgatan 24 R (ingång från Galateagatan) i Majorna.

Förberedelserna inför sommarens Blues Party är nu i full gång. För att kunna genomföra festivalen så kommer vi att behöva mycket hjälp med ideellt arbete. Om du är intresserad av att vara med och jobba så kontakta Leif eller Karin (se kontaktinfo på hemsidan).

Vi i Göteborgs Bluesförening startar nu en ny aktivitet, Blues i Hängmattan tillsammans med Musikens Hus för att främja bluesintresset i stan. Varannan onsdag, med start 23 februari*) (jämna veckor t o m maj) så bjuder vi på blues mellan 20.00 - 22.00 i "Café Hängmattan" (Musikens Hus, korsningen Djurgårdsgatan - Karl Johansgatan). Där kan man, om så önskas, ta sig ett glas öl eller vin samt en liten matbit och lyssna på kvällens bluesband. Det kommer att vara fri entré. Vi kommer i huvudsak att främja lokala artister som vill visa upp sina talanger och kommer att lägga ut information om vilka band som är aktuella på vår hemsida.

Vi har fortfarande svarta T-tröjor med föreningens logga kvar. Vi har den vanliga modellen med rund hals i storlek XL, L, och S för 100:-. Samt en dam-modell med V-ringad hals i storlek S och M för 120:-. Kontakta Göran om du vill vara säker på en!

En glädjande nyhet: Bluesföreningens medlemmar får i fortsättningen samma rabatt på Nefertiti som medlemmarna i Föreningen Jazz i Göteborg (40:-).

Om du vill köpa förköp till våra konserter så kan du göra detta på Pusterviks biljettkassa vid Järntorget eller på Bengans vid Stigbergstorget. För konserter på Nefertiti rekommenderar vi att du beställer direkt från deras hemsida. Medlemsrabatten får du tillbaka i kassan.

*) Obs, det står fel i det skriftliga utskicket. Blues i Hängmattan börjar i februari och inte i mars som det står i utskicket.